Werken bij

Kabelvinder B.V. is sinds 2013 toonaangevend als webwinkelformule in de markt van diverse bekabeling. Kabelvinder B.V. exploiteert op dit moment ca 50 webwinkels in Nederland en Belgie.

Webshop

Kabelvinder B.V. is succesvol actief als online aanbieder onder de diverse webshopnamen. In een klein team worden alle aan deze webshop gerelateerde werkzaamheden gedaan, zoals content, online marketing en het technische beheer.

De functie

De afdeling groeit en wij willen de afdeling uitbreiden met een enthousiaste medewerker/stagaire die het contentbeheer voor zijn of haar rekening neemt.

Taakgebieden

  • Bewaken en up-to-date houden van de content van de webshop.
  • Invoeren van nieuwe artikelen.
  • Het schrijven en plaatsen van de artikelteksten.
  • Aanmaken van acties en speciale promoties.
  • Diverse bewerkingen uitvoeren binnen de backoffice.

Wij vragen

We vragen een enthousiaste, communicatiefsterke, fulltime collega met een MBO+ werk en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van de Nederlandse taal en ervaring met SEM. Je bent een teamplayer die uitstekend onder tijdsdruk werkt, snel hoofd- en bijzaken kan onderscheiden. Je bent accuraat, efficiënt, flexibel, open minded én proactief.

Wij bieden

Een uitdagende baan/stage plek in een commerciële omgeving met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!